Stichting Kinderdagverblijf Brabant
Wil jezelf even komen kijken?
bel dan voor een afspraak 0499-324794

Stichting Kinderdagverblijf Brabant
Wil jezelf even komen kijken?
bel dan voor een afspraak

Stichting Kinderdagverblijf Brabant
Wil jezelf even komen kijken?
bel dan voor een afspraak

Meer informatie van Stichting Kinderdagverblijf Brabant in Best

Het Sparretje is deel van Stichting Kinderdagverblijf Brabant. Wij hechten waarde aan een duidelijke bedrijfsvoering en communiceren dat graag transparant naar de ouders. U wilt uw kind natuurlijk elke dag met een gerust hart af kunnen staan. Hier vindt u alle informatie over ons kinderdagverblijf in Best: het beleidsplan, de klachtenregeling, de voorwaarden van de overeenkomst, de rapporten van de GGD en de informatie van de oudercommissie. Om u altijd op de hoogte te houden, geven wij bovendien regelmatig nieuwsbrieven uit. Ook die verschijnen op deze pagina. 

Nieuwsbrieven

Dagelijks krijgen ouders rond 17.00 uur via de ouderapp verhaaltjes en foto's over wat de kinderen op die dag hebben gedaan.


Daarnaast wordt er per jaar 6x een nieuwsbrief via de administratie verstuurd met daarin leuke nieuwtjes, aankondigingen en algemene mededelingen.


Om de 6 weken hebben wij een nieuw "thema", ook hierover krijgen ouders bericht via de ouderapp.

De oudercommissie

Oudercommissielid voorzitter

Hi mama’s en papa’s!

Ons zoontje Rijk is in maart 2021 geboren. Tijdens de zwangerschap hebben mijn man Brent en ik ons georiënteerd op diverse kinderdagverblijven. Het Sparretje sprak ons aan door de thematische werkwijze, de expertise (o.a. een babyspecialist) en de vertrouwde medewerkers. Ik breng mijn zoontje iedere week met een gerust hart naar de opvang en kijk ernaar uit om het verhaaltje te lezen hoe zijn dag is geweest. De foto’s die we ontvangen zijn ook leuk.


Om ervoor te zorgen dat alle ouders met kinderen op ’t Sparretje hun kind met een fijn gevoel wegbrengen en ophalen, vind ik het belangrijk dat er een oudercommissie is. Ik werk zelf in het voortgezet onderwijs en weet hoe belangrijk de stem van ouders kan zijn. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de kinderopvang waar ons zoontje naartoe gaat.   

Wie weet tot ziens ‘aan de poort’!  


Groetjes,

Rosalie

Oudercommissielid

Manon Bax

 

Graag wil ik me even voorstellen als lid van de oudercommissie.

 

Mijn naam is Manon Bax en samen met Jan de trotse ouders van Ive. Zelf ben ik werkzaam als onderzoeker bij het Openbaar Ministerie.

 

Ive gaat om de week 2 of 3 dagen per week naar het Sparretje, zij heeft het daar erg naar haar zin. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de opvang waar onze dochter regelmatig heen gaat om zo te borgen wat er is en te innoveren waar kan. Tevens sta ik graag klaar voor vragen en/of suggesties van de andere ouders.

 

Groetjes,

Manon

Beleidsplan, voorwaarden en klachtenregeling

Hier vindt u ons beleidsplan, de interne klachtenregeling en het LRK-nummer.

GGD-rapporten

De GGD doet jaarlijks een onaangekondigde inspectie. Hiervan wordt een rapport gemaakt. Deze rapporten publiceren wij hier.

Downloads GGD-rapporten