Stichting Kinderdagverblijf Brabant
Wil jezelf even komen kijken?
bel dan voor een afspraak 0499-324794

Stichting Kinderdagverblijf Brabant
Wil jezelf even komen kijken?
bel dan voor een afspraak

Stichting Kinderdagverblijf Brabant
Wil jezelf even komen kijken?
bel dan voor een afspraak

Een vakkundig team met hart voor uw kindje

Onze leidsters bieden de kinderen dag in dag uit de ruimte om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen. Zij ondersteunen hierin de opvoeding. Op deze pagina krijgt u een indruk van wie zij zijn, maar u bent natuurlijk altijd welkom om even kennis te komen maken.

Corrie, directie/administratie

Mijn naam is Corrie Meijer.

 

Ik ben getrouwd met Martien. Samen hebben we drie kinderen die al lang zijn uitgevlogen en een kleinkind. Ik ben sinds 1998 zelfstandige met een administratiekantoor en mijn man had een interieur-/timmerbedrijf. In 2012 hebben wij Stichting Kinderdagverblijf Brabant opgericht waarin we samen ons ding kunnen doen. Ik verzorg de administratie van de Stichting. Martien heeft het interieur gemaakt en verricht nu het onderhoud. Ymke is mijn rechterhand op de locatie. Samen genieten wij van converseren, fietstochten, wandelen in de bergen, lezen en golfen.

 

Groetjes,

Corrie

Sandra, leidinggevende

Hoi,

 

Mijn naam is Sandra van de Sande. In juni 2012 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 3. Daarna ben ik doorgegaan met studeren en heb ik in april 2014 de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 succesvol afgerond.

Sinds 7 november 2014 ben ik werkzaam bij Stichting Kinderdagverblijf Brabant en ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ik word er vrolijk van als ik al die lieve kindjes met een grote glimlach bij ons zie rondlopen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en vind het leuk om ze daarbij te begeleiden.

Daarnaast vind ik het fijn om met vrienden leuke dingen te gaan doen en mijn familie om me heen te hebben.

Michelle, pedagogisch coach/beleid medewerker

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Michelle van Slingerland. In 2014 heb ik mijn hbo-opleiding Pedagogiek afgerond en ben ik afgestudeerd als pedagoog. Ik heb de afgelopen 2,5 jaar kinderen begeleid die een ontwikkelingsachterstand en/of autisme, AD(H)D of gedragsproblemen hebben. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan, maar heb besloten om eens een ander pad in te slaan. Ik mag jullie daarom met veel plezier vertellen dat ik vanaf 6 juni werkzaam zal zijn bij Stichting Kinderdagverblijf Brabant. Het werken met kinderen vind ik erg leuk. Het is ontzettend dankbaar werk. Ondersteuning bieden bij de ontwikkeling en daarvoor een knuffel of een grote glimlach terug krijgen, prachtig!

In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn vrienden en vriendinnen. Een drankje drinken op het terras, naar de bioscoop of lekker iets actiefs. Daarnaast ben ik een fanatieke volleybalster bij VCE/PSV. Ik train meerdere dagen in de week en speel in het weekend wedstrijden.

 

Als er nog vragen zijn, stel ze dan gerust.   

 

Groetjes Michelle

Het team

Colette, pedagogisch medewerker

Hoi hoi,

 

Ik ben Colette. Sinds december 2012 ben ik werkzaam bij het Sparretje. Dit doe ik met veel plezier. Ik vind het heerlijk om met de baby’s te knuffelen en ze te zien en horen lachen. Bij de dreumesen ben ik keer op keer verrast van wat ze allemaal kunnen. De peuters hebben een geweldige fantasie. Je kunt ongelooflijk mooie gesprekken met ze voeren. Op een werkdag hoef ik me nooit te vervelen! Ik hoop in de toekomst ook zulke mooie momenten te beleven met uw kind(eren).

 

Groetjes en wie weet tot ziens!

Manon, pedagogisch medewerker

Mijn naam is Manon van de Leur. Ik woon samen met mijn vriend in Oirschot. Ik werk sinds 7 januari 2013 bij Stichting Kinderdagverblijf Brabant. In december 2012 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerkster.

 

Ik ben dan ook heel blij dat ik hier meteen mocht komen werken en dat ik de kans heb gekregen nog meer ervaring op te doen. Ik ga elke dag met heel veel plezier naar mijn werk en word heel blij als ik al die lieve gezichtjes weer kan zien. Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik de kinderen zie opgroeien en dat ik ze mag stimuleren bij hun ontwikkeling.

 

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om vrienden en familie om me heen te hebben en leuke dingen met ze te doen. Ook sport ik een paar keer in de week om even te ontspannen.

Marian, pedagogisch medewerker

Mijn naam is Marian Gerrits-Kerkvliet en ik woon samen met mijn man in Best. In 2006 heb ik mijn SPW3-diploma behaald op het ROC-Leiden. Direct na mijn studie ben ik verhuisd naar Brabant. Omdat mijn hart bij het werken met kinderen ligt, deed ik tijdens mijn studie al vakantiewerk in de kinderopvang. Het werken met kinderen doe ik nu al ruim 10 jaar met veel liefde en plezier.

 

Sinds begin 2016 ben ik met veel plezier werkzaam bij het Sparretje. Vooral de manier van omgang met de kinderen en collega’s is hier heel fijn. Daarom ga ik ook altijd met veel plezier naar mijn werk. Het mooie aan het werken bij het Sparretje, is dat ik de kinderen alle liefde en aandacht kan geven die ze nodig hebben.

 

In mijn vrije tijd doe ik aan fitness, zwem ik bij de Reddingsbrigade en kijk ik graag films, maar het liefste nog maak ik verre reizen.

 

Mochten er vragen zijn, spreek me gerust aan.

 

Marian

Jaimey, pedagogisch medewerker

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Jaimey Smits. Ik heb in 2019 mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 afgerond en ben sinds 2 juli 2019 werkzaam bij Stichting Kinderdagverblijf Brabant.

Ik ben erg blij dat ik hier meteen mocht komen werken. Ik vind het ontzettend leuk om naar mijn werk te gaan en alle lieve kinderen weer te zien. Ik ben blij dat ik hier meer ervaring  mag opdoen met de verschillende leeftijdsgroepen.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te doen met me vriendinnen. Ik vind het ook fijn om met mijn familie dingen te doen. Daarnaast speel ik voetbal bij de Wilhelminaboys, ik train daar 2 avonden in de week en in het weekend heb ik een wedstrijd.

 

Mochten er nog vragen zijn, spreek me gerust aan. 

 

Groetjes Jaimey

Sophie Musters. stagiaire 

Lieve ouders/verzorgers,

 

Mijn naam is Sophie Musters. Ik ben sinds februari 2020 stagiaire bij het sparretje.

In juli 2021 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 3. Omdat ik graag wilde doorstuderen ben ik in augustus 2021 de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker BBL gestart (leren en werken) sparretje heeft mij de kans gegeven om hier mijn leerplek van te maken waar ik erg blij mee ben.

 

Ik vind het super leuk om met kinderen bezig te zijn en ze doormiddel van activiteiten verder te brengen in hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen deze visie staat bij sparretje centraal

 

Mochten er nog vragen zijn, spreek me gerust aan 
Groetjes Sophie

Eva, Pedagogisch medewerker

Beste ouders/verzorgers,

 

Mijn naam is Eva de Vries en sinds augustus 2019 ben ik stagaire bij het sparretje. In juni 2021 ben ik afgestuurd als pedagogisch medewerker niveau 3. Na deze opleiding wilde ik nog graag verder studeren en heb daarom nog het versnelde traject gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gevolgd. Deze opleiding heb ik in juni 2022 afgerond.


Ik vind het werk met kinderen super leuk om te doen. De kinderen zien opgroeien is het mooiste wat er is. Ik ga daarom met alle liefde naar het sparretje toe om al mijn vriendjes en vriendinnetjes weer te zien.


In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om dingen te doen met mijn vriendinnen zoals winkelen of lekker op het terras zitten.


Groetjes,
Eva 

Vacature

Je kan ons altijd een open sollicitatie sturen als je een enthousiast, flexibel inzetbaar persoon bent. Je moet in het bezit zijn van de juiste diploma’s, een (zeer) flexibele instelling hebben, hart voor kinderen hebben, je betrokken voelen bij een kinderdagverblijf en je thuis voelen in een klein team. In verband met flexibele inzet hebben we het liefst mensen uit de buurt van Best, op maximaal 8-15 kilometer afstand. 

Mail een open sollicitatie

Vacature Stagiaire BOL

Wij zijn regelmatig op zoek naar jonge mensen die het vak van leidster goed willen beheersen. Ben jij die enthousiaste stagiaire met BOL-opleiding ?

 

Stuur je motivatiebrief en cv naar:

 

C.M. Meijer

 

info@kinderdagverblijfbrabant.nl

Stichting Kinderdagverblijf Brabant

Kamer van Koophandel 55116868

ADMAN Beheer BV is bestuurder van

Stichting Kinderdagverblijf Brabant

Kamer van Koophandel 54896835

 

Kleinschalige kinderopvang

 

Contactgegevens Administratie:

Postadres: Waterpoort 40, 5662 VM  Geldrop

Onze administratieve afdeling is telefonisch bereikbaar op maan-,dins- en donderdag tussen 9.00 en 15.00

040 - 2488796

 info@kinderdagverblijfbrabant.nl

LRK 322351960

Contactgegevens Locatie: 

Adres Sparretje: Spar 2, 5682 GW Best

Het Sparretje is telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag tussen 7.30 en 18.30

☎ 0499-324794

 

Privacyverklaring