Stichting Kinderdagverblijf Brabant
Wil jezelf even komen kijken?
bel dan voor een afspraak 0499-324794

Stichting Kinderdagverblijf Brabant
Wil jezelf even komen kijken?
bel dan voor een afspraak

Stichting Kinderdagverblijf Brabant
Wil jezelf even komen kijken?
bel dan voor een afspraak

Een vakkundig team met hart voor uw kindje

Onze leidsters bieden de kinderen dag in dag uit de ruimte om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen. Zij ondersteunen hierin de opvoeding. Op deze pagina krijgt u een indruk van wie zij zijn, maar u bent natuurlijk altijd welkom om even kennis te komen maken.

Corrie, directie/administratie

Mijn naam is Corrie Meijer.

 

Ik ben getrouwd met Martien. Samen hebben we drie kinderen die al lang zijn uitgevlogen en een kleinkind. Ik ben sinds 1998 zelfstandige met een administratiekantoor en mijn man had een interieur-/timmerbedrijf. In 2012 hebben wij Stichting Kinderdagverblijf Brabant opgericht waarin we samen ons ding kunnen doen. Ik verzorg de administratie van de Stichting. Martien heeft het interieur gemaakt en verricht nu het onderhoud. De leidinggevende en Pedagogisch coach/beleid medewerker zijn mijn rechterhand(en) op locatie. Samen genieten wij van converseren, fietstochten, wandelen in de bergen, lezen en golfen.

 

Groetjes,

Corrie

Sandra, leidinggevende

Hoi,

Mijn naam is Sandra van de Sande

Ik woon samen met mijn vriend in Best.
Sinds 2014 ben ik werkzaam bij kinderdagverblijf Sparretje als pedagogisch medewerker,
Een aantal jaren later doorgegroeid tot assistent leidinggevende.

Begin 2023 is er een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen,
Sindsdien ben ik werkzaam als leidinggevende bij kinderdagverblijf Sparretje.

Naast mijn leidinggevende taken zullen jullie me ook nog wekelijks werkzaam zien op de groep.
Ik vind het belangrijk om op deze manier in contact te blijven met zowel de kinderen als hun ouders/verzorgers en de medewerkers te kunnen ondersteunen in hun werk op de groep.


Samen zorgen we voor een fijne en veilige omgeving waarin de kinderen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.

Michelle, pedagogisch coach/beleid medewerker

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Michelle van Slingerland. Ik woon in Eindhoven en heb HBO pedagogiek gestudeerd. Na een aantal jaren gewerkt te hebben met kinderen met een ontwikkelingsachterstand, autisme, AD(H)D en/of gedragsproblemen, ben ik sinds 2017 werkzaam bij Stichting kinderdagverblijf Brabant als pedagogisch medewerker.

In 2023 ben ik in de functie van pedagogisch coach/ beleidsmedewerker getreden. Naast mijn werkzaamheden als pedagogisch coach en beleidsmedewerker, ben ik ook meerdere dagen in de week werkzaam op de groep. Op deze manier kan ik goed de ontwikkeling van de kinderen monitoren, de medewerkers ondersteunen en begeleiden en blijven de lijntjes met ouders/verzorgers kort. Dit vind ik erg belangrijk om de beste zorg en kwaliteit voor uw kind te kunnen waarborgen.

 

Als er nog vragen zijn, stel ze dan gerust

 

Groetjes Michelle

Het team

Jaimey, pedagogisch medewerker

Hallo allemaal,

Mijn naam is Jaimey Smits en ik kom uit Best. Sinds Juli 2019 ben ik werkzaam bij Stichting Kinderdagverblijf Brabant.

In 2017 ben ik hier als stagiaire begonnen en uiteindelijk doorgegroeid tot pedagogisch medewerker.

Ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk! Ik vind het leuk om kinderen te zien groeien in hun ontwikkeling en hun daarbij te ondersteunen.

In mijn vrije tijd voetbal ik bij de Wilhelminaboys. Verder vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd dingen te doen met vriendinnen en familie.

Mochten er nog vragen zijn, spreek me gerust aan!

Groetjes Jaimey

Sophie Musters. pedagogisch medewerker

Lieve ouders/verzorgers,

 

Mijn naam is Sophie Musters. Ik ben sinds februari 2020 stagiaire bij het sparretje.

In juli 2021 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 3. Omdat ik graag wilde doorstuderen ben ik in augustus 2021 de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker BBL gestart (leren en werken) sparretje heeft mij de kans gegeven om hier mijn leerplek van te maken waar ik erg blij mee ben.

 

Ik vind het super leuk om met kinderen bezig te zijn en ze doormiddel van activiteiten verder te brengen in hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen deze visie staat bij sparretje centraal

 

Mochten er nog vragen zijn, spreek me gerust aan 
Groetjes Sophie

Eva, Pedagogisch medewerker

Beste ouders/verzorgers,

 

Mijn naam is Eva de Vries en sinds augustus 2019 ben ik stagaire bij het sparretje. In juni 2021 ben ik afgestuurd als pedagogisch medewerker niveau 3. Na deze opleiding wilde ik nog graag verder studeren en heb daarom nog het versnelde traject gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4 gevolgd. Deze opleiding heb ik in juni 2022 afgerond.


Ik vind het werk met kinderen super leuk om te doen. De kinderen zien opgroeien is het mooiste wat er is. Ik ga daarom met alle liefde naar het sparretje toe om al mijn vriendjes en vriendinnetjes weer te zien.


In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om dingen te doen met mijn vriendinnen zoals winkelen of lekker op het terras zitten.


Groetjes,
Eva 

Debbie, Groepshulp

Hallo allemaal,

 

Ik ben Debbie Sanders en woon met mijn man in Best.

Wij hebben twee kinderen en zijn de trotse oma & opa van drie mooie kleinkinderen.

 

Tot nu toe heb ik altijd gewerkt voor een zorginstelling die huishoudelijke ondersteuning verzorgd bij mensen aan huis die dit nodig hadden. Dit heb ik altijd met erg veel plezier gedaan. Daarnaast heb ik 4 jaar voor een gastouderbureau gewerkt als oppas van twee kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar bij de ouders thuis.

 

Ik heb altijd met kinderen willen werken en toen ik de advertentie zag in het Groeiend Best waarin het Sparretje om een groepshulp vroeg, heb ik gelijk gesolliciteerd.

 

Vanaf 4 oktober ga ik met veel plezier aan de slag bij het Sparretje.

Ik heb er veel zin in en kijk er naar uit de kinderen en jullie als ouders/verzorgers te ontmoeten.

 

Groetjes,

Debbie

Vacature

Ben je een enthousiast, flexibel inzetbaar persoon en ben je in het bezit van de juiste diploma's als pedagogisch medewerker? Heb je hart voor kinderen en voel je je betrokken bij een klein kinderdagverblijf en vind je het leuk om in een klein team te werken? Mail dan je CV en motivatie brief naar info@kinderdagverblijfbrabant.nl.

Mail een open sollicitatie

Vacature Stagiaire BOL

Wij zijn regelmatig op zoek naar jonge mensen die het vak van leidster goed willen beheersen. Ben jij die enthousiaste stagiaire met BOL-opleiding ?

Stuur je motivatiebrief en cv naar:

C.M. Meijer

 

info@kinderdagverblijfbrabant.nl