Buitenschoolse opvang bij Eindhoven
Stichting Kinderdagverblijf Brabant
Een kleinschalig kinderdagverblijf in Brabant
Stichting Kinderdagverblijf Brabant
Bso in Best
Stichting Kinderdagverblijf Brabant

Meer informatie van Stichting Kinderdagverblijf Brabant in Best

Het Sparretje is deel van Stichting Kinderdagverblijf Brabant. Wij hechten waarde aan een duidelijke bedrijfsvoering, en communiceren dat graag transparant naar de ouders. U wilt uw kind natuurlijk elke dag met een gerust hart af kunnen staan. Hier vindt u alle informatie over ons kinderdagverblijf in Best: het beleidsplan, de klachtenregeling, de voorwaarden van de overeenkomst, de rapporten van de GGD en de informatie van de oudercommissie. Om u altijd op de hoogte te houden, geven wij bovendien regelmatig nieuwsbrieven uit. Ook die verschijnen op deze pagina. 

Nieuws

U vindt hier leuke nieuwtjes, aankondigingen van evenementen en de laatste ontwikkelingen in ons beleid. Wij geven ongeveer minimaal 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit. De nieuwste edities:

De oudercommissie

Kinderdagverblijf Best, Sparretje

Ouder commissie lid voorzitter

Marleen van Amerongen

Graag wil ik me aan jullie voorstellen als lid van de oudercommissie. 

Ik ben Marleen van Amerongen en samen met mijn man Frank zijn wij trotse ouders van Rens. Rens gaat inmiddels alweer ruim een jaar regelmatig naar de kinderopvang, en hij heeft het hier enorm naar zijn zin. 

Graag draag ik mijn steentje bij als het gaat om een advies of standpunt vanuit de kant van de ouders, of wanneer het gaat over onderwerpen die jullie of wij als ouders graag aan zouden willen kaarten.

Tot ziens bij het brengen of halen van onze kinderen.

Groetjes Marleen van Amerongen

 

Kinderdagverblijf Best, Sparretje

Ouder commissie lid

Wilmar van den Hurk

Graag wil ik me even voorstellen als lid van de oudercommissie.

Mijn naam is Wilmar van den Hurk, samen met Wendy de trotse ouders van Pleun, die sinds Oktober 2015 met veel plezier naar het Sparretje gaat.

Ik ben werkzaam als Projectmanager bij een retailbouwmanagementbureau.

Toen de vraag gesteld werd of er gegadigden waren om deel te nemen in de OC, heb ik me aangemeld om zo mijn steentje bij te dragen voor het Sparretje. 

Vriendelijke Groet,

Wilmar van den Hurk

Stichting Kinderdagverblijf Brabant

Ouder commissie lid

Mijn naam is Loes van Loosdregt. Samen met mijn vriend Teun hebben we een dochter Lot, zij gaat sinds augustus 2018 met veel plezier naar het Sparretje. Ons tweede kindje verwachten wij in augustus 2019 en ook hij/zij zal naar het Sparretje gaan.

 

Ik werk op een basisschool in de Achtse Barrier in Eindhoven. Dit schooljaar ben ik leerkracht van de kinderen in groep 4. Sinds ik moeder ben, kijk ik niet alleen met een “leerkrachtenblik” maar ook met een “ouderblik” naar verschillende zaken die te maken hebben met de kinderen en hun ouders. Het lijkt me dan ook leuk om actief mee te denken over zaken die onze kinderen maar ook ons, de ouders, aangaan. Daarom heb ik me aangemeld bij de oudercommissie.

Groeten, Loes van Loosdregt

Beleidsplan, voorwaarden en klachtenregeling

Hier vindt u ons beleidsplan, de interne klachtenregeling en het LRK-nummer.

Als u de voorwaarden niet kunt openen kunt deze ook altijd opvragen.

Landelijke Registratie Kinderopvang
Best: KDV 322351960

GGD-rapporten

De GGD doet jaarlijks een onaangekondigde inspectie. Hiervan wordt een rapport gemaakt. Deze rapporten publiceren wij hier.