Buitenschoolse opvang bij Eindhoven
Stichting Kinderdagverblijf Brabant
Een kleinschalig kinderdagverblijf in Brabant
Stichting Kinderdagverblijf Brabant
Bso in Best
Stichting Kinderdagverblijf Brabant

Meer informatie van Stichting Kinderdagverblijf Brabant in Best

Het Sparretje is deel van Stichting Kinderdagverblijf Brabant. Wij hechten waarde aan een duidelijke bedrijfsvoering, en communiceren dat graag transparant naar de ouders. U wilt uw kind natuurlijk elke dag met een gerust hart af kunnen staan. Hier vindt u alle informatie over ons kinderdagverblijf in Best: het beleidsplan, de klachtenregeling, de voorwaarden van de overeenkomst, de rapporten van de GGD en de informatie van de oudercommissie. Om u altijd op de hoogte te houden, geven wij bovendien regelmatig nieuwsbrieven uit. Ook die verschijnen op deze pagina. 

Nieuws

U vindt hier leuke nieuwtjes, aankondigingen van evenementen en de laatste ontwikkelingen in ons beleid. Wij geven ongeveer minimaal 6 keer per jaar een nieuwsbrief uit. De nieuwste edities:

De oudercommissie

Kinderdagverblijf Best, Sparretje

Ouder commissie voorzitter

Tommy van Loosdregt

Mijn naam is Tommy van Loosdregt. Onlangs heb ik me aangemeld voor de oudercommissie van het kinderdagverblijf, waar onze zoon Jens sinds januari 2013 naartoe is geweest en onze dochter Tess nog steeds met plezier naar toegaat.

Ik werk op het Heerbeeck College in Best, waar ik leerlingen ondersteun en begeleid tijdens hun studiekeuzeproces. In mijn vrije tijd sport, fotografeer en reis ik graag. Daarnaast ga ik regelmatig op en neer naar Rotterdam, waar ik mijn cluppie Feyenoord aanmoedig. Ik denk graag actief mee over zaken die zowel onze kinderen als ons (ouders) aangaan. Dat was de reden voor mij om me aan te melden bij de oudercommissie.

Binnenkort horen jullie meer van ons!

Groeten, Tommy van Loosdregt 

KDV Best

Ouder commissie lid

Hallo,

Ik wil me graag even voorstellen als lid van de oudercommissie.

Mijn naam is Karen Jongeneel en samen met Marc van den Molengraaf zijn wij de trotse ouders van onze zoontjes Joeri en Yannick. Joeri is onze oudste en komt sinds januari 2014 bij het Sparretje.

Wij zijn erg tevreden over het Sparretje. Joeri en Yannick zijn dol op de leidsters en ze gaan er altijd met heel veel plezier naartoe. Door deel te nemen aan de oudercommissie hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen waar dat nodig is.

Hopelijk komen we elkaar snel een keer tegen!

Beleidsplan, voorwaarden en klachtenregeling

Hier vindt u ons beleidsplan, de interne klachtenregeling en het LRK-nummer.

Als u de voorwaarden niet kunt openen kunt deze ook altijd opvragen.

Landelijke Registratie Kinderopvang
Best: KDV 322351960

GGD-rapporten

De GGD doet jaarlijks een onaangekondigde inspectie. Hiervan wordt een rapport gemaakt. Deze rapporten publiceren wij hier.