Buitenschoolse opvang bij Eindhoven
Stichting Kinderdagverblijf Brabant
Een kleinschalig kinderdagverblijf in Brabant
Stichting Kinderdagverblijf Brabant
Bso in Best
Stichting Kinderdagverblijf Brabant

Een vakkundig team met hart voor uw kindje

Onze leidsters bieden de kinderen dag in dag uit de ruimte om zichzelf te zijn en zich te ontwikkelen. Zij ondersteunen hierin de opvoeding. Op deze pagina krijgt u een indruk van wie zij zijn. Maar u bent natuurlijk altijd welkom om even kennis te komen maken.

KDV in Best;

Corrie, Directie/administratie

Mijn naam is Corrie Meijer.

Ik ben getrouwd met Martien. Samen hebben we 3 kinderen die al lang zijn uitgevlogen. Ik ben sinds 1998 zelfstandige met een administratiekantoor en mijn man heeft een eigen interieur- en timmerbedrijf. In 2012 hebben wij Stichting Kinderdagverblijf Brabant opgericht waarin we samen ons ding kunnen doen. Ik verzorg de administratie van de Stichting. Martien heeft het interieur gemaakt en verricht nu het onderhoud. Samen genieten wij van converseren, fietstochten, wandelen in de bergen, lezen en golfen.

Groetjes,

Corrie

Het team:

Kinderdagverblijf in Best;

Ymke, Leidinggevende van het Sparretje

Mijn naam is Ymke van den Berg

Ik ben getrouwd en moeder van een dochter en een zoon. Ik woon in Berlicum. Mijn hobby’s zijn: met mijn gezin leuke dingen doen, naar het bos gaan met mijn honden, uit eten gaan, maar ook een avondje stappen met vrienden vind ik erg leuk.

In 2012 ben ik samen met Corrie gestart met kinderdagverblijf Sparretje. Daarvoor heb ik jaren gewerkt als Pedagogisch Medewerker en ook als leidinggevende. Ik haal veel energie uit het werk met kinderen. Ik vind het heel leuk om ze te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling en in te gaan op de behoefte van elk kind. Ze zien groeien. Elke dag is anders en kinderen geven zoveel terug. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk, waar ik altijd op zoek ben naar ontwikkeling.

Bso in Best;

Colette, Pedagogisch medewerker

Hoi hoi,

Ik ben Colette. Sinds december 2012 ben ik werkzaam bij het Sparretje. Dit doe ik met veel plezier. Ik vind het heerlijk om met de baby’s te knuffelen en ze te zien en horen lachen. Bij de dreumesen ben ik keer op keer verrast van wat ze allemaal kunnen. De peuters hebben een geweldige fantasie. Je kunt ongelooflijk mooie gesprekken met ze voeren. Op een werkdag hoef ik me nooit te vervelen! Ik hoop in de toekomst ook zulke mooie momenten te beleven met uw kind(eren).

Groetjes en wie weet tot ziens!

Manon, Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Manon van de Leur. Ik woon samen met mijn vriend in Oirschot. Ik werk sinds 7 januari 2013 bij Stichting kinderdagverblijf Brabant. In december 2012 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerkster.

Ik ben dan ook heel blij dat ik hier meteen mocht komen werken en dat ik de kans heb gekregen nog meer ervaring op te doen. Mijn vaste werkdagen zijn dinsdag en woensdag en de rest van mijn uren worden flexibel ingezet. Ik ga elke dag met heel veel plezier naar mijn werk en word ik heel blij als ik al die lieve gezichtjes weer kan zien. Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik de kinderen zie opgroeien en dat ik ze mag stimuleren bij hun ontwikkeling.

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om vrienden en familie om me heen te hebben en leuke dingen met ze te doen. Ook sport ik een paar keer in de week om even te ontspannen.

Esther, Pedagogisch medewerker

Hallo allemaal,

mijn naam is Esther. Ik werk sinds 2002 in de kinderopvang en sinds juni 2013 ben ik werkzaam bij het Sparretje. Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken, want elk kind is uniek en elke leeftijd heeft een eigen ontwikkelingsfase. Ook vind ik het contact met ouders belangrijk, want je bent samen met de ouders verantwoordelijk in de opvoeding van hun kind.

Ik woon samen met mijn vriend en zoon in Nuenen. In mijn vrije tijd ben ik veel op het voetbalveld te vinden, lees ik graag tijdschriften en onderneem ik dingen met vriendinnen.

Wie weet zie ik u in de toekomst bij het Sparretje?

 

Groetjes Esther

Sandra, Pedagogisch medewerker

Hoi,

Mijn naam is Sandra van de Sande. In juni 2012 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 3. Daarna ben ik doorgegaan met studeren en heb ik in april 2014 de opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 succesvol afgerond.

Sinds 7 november 2014 ben ik werkzaam bij Stichting Kinderdagverblijf Brabant en ga ik iedere dag met veel plezier naar mijn werk. Ik word er vrolijk van als ik al die lieve kindjes met een grote glimlach bij ons zie rondlopen. Ik vind het belangrijk dat kinderen zich op hun eigen manier en in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen en vind het leuk om te begeleiden.

In mijn vrije tijd geef ik turnles bij Gymvereniging Best aan meiden in de leeftijdsgroep van 6 t/m 8 jaar. Ook hier ga ik elke week met veel plezier naartoe. Ik vind het leuk om de meiden iets nieuws te leren en ze te zien groeien in wat ze kunnen.

Daarnaast vind ik het fijn om met vrienden leuke dingen te gaan doen en mijn familie om me heen te hebben.

Kinderdagverblijf in Best;

Marian, Pedagogisch medewerker

Mijn naam is Marian Gerrits-Kerkvliet en ik woon samen met mijn man in Best. In 2006 heb ik mijn SPW3-diploma behaald op het ROC-Leiden. Direct na mijn studie ben ik verhuisd naar Brabant. Omdat mijn hart bij het werken met kinderen ligt, deed ik tijdens mijn studie al vakantiewerk in de kinderopvang. Het werken met kinderen doe ik nu al ruim 10 jaar met veel liefde en plezier.

Sinds begin 2016 ben ik met veel plezier werkzaam bij het Sparretje. Vooral de manier van omgang met de kinderen en collega’s is hier heel fijn. Daarom ga ik ook altijd met veel plezier naar mijn werk. Het mooie aan het werken bij het Sparretje, is dat ik de kinderen alle liefde en aandacht kan geven die ze nodig hebben.

In mijn vrij tijd doe ik aan fitness, zwem ik bij de Reddingsbrigade en kijk ik graag films, maar het liefste nog maak ik verre reizen.

Mochten er vragen zijn, spreek me gerust aan.

Marian

Kinderdagverblijf in Best

Michelle, Pedagogisch mederwerker

Hallo allemaal,

Mijn naam is Michelle van Slingerland. In 2014 heb ik mijn HBO opleiding Pedagogiek afgerond en ben ik afgestudeerd als pedagoog. Ik heb de afgelopen 2.5 jaar kinderen begeleid die een ontwikkelingsachterstand en/of autisme, AD(H)D of gedragsproblemen hebben. Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan, maar heb besloten om eens een ander pad in te slaan. Ik mag jullie daarom met veel plezier vertellen dat ik vanaf 6 juni werkzaam zal zijn als invalkracht bij Stichting kinderdagverblijf Brabant. Omdat ik een invalkracht ben zal ik niet op vaste dagen werken. Jullie kunnen mij dus op wisselende dagen in de week tegen komen bij het kinderdagverblijf. Het werken met kinderen vind ik erg leuk. Het is ontzettend dankbaar werk. Ondersteuning bieden bij de ontwikkeling en daarvoor een knuffel of een grote glimlach terug krijgen, prachtig!

In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn vrienden en vriendinnen. Een drankje drinken op het terras, naar de bioscoop of iets lekkers actiefs. Daarnaast ben ik een fanatieke volleybalster bij VCE/PSV. Ik train meerdere dagen in de week en speel in het weekend wedstrijden.

Als er dan nog vragen zijn, stel ze dan gerust.

Groetjes Michelle

Kinderdagverblijf in Best

Annemiek, Pedagogisch medewerker

Hoi allemaal,

Mijn naam is Annemiek van Eldert en woon in Best. Sinds januari 2016 werk ik bij Stichting Kinderdagverblijf Brabant. Ik ben oproepkracht, dus ik heb geen vaste dagen. De dagen dat ik kan werken ga met ontzettend veel plezier naar mijn werk. Naast mijn werk studeer ik Pedagogiek aan de Hogeschool Fontys. Mijn studie is interessant en leerzaam. Ik kan mijn kennis direct toepassen en uitbreiden. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen en in de nabijheid van mijn vrienden en familie te zijn.

Groetjes Annemiek

Vacature

Op dit is moment is ons team compleet maar je kan wel altijd een open sollicitaite sturen als je een enthosiast, flexibel inzetbaar persoon bent. Je moet in het bezit zijn van de juiste diploma’s, een (zeer) flexibele instelling hebben, hart voor kinderen hebben, je betrokken voelen bij een kinderdagverblijf en je thuis voelen in een klein team. In verband met flexibele inzet, hebben we het liefst mensen uit de buurt van Best, op maximaal 8-12 kilometer afstand. 

Vacature Stagiaire BOL

Wij zijn regelmatig op zoek naar jonge mensen die het vak van leidster goed willen beheersen. Er is nu nog plaats voor enthousiaste stagiaires met BOL-opleiding 2018-2019. Er is nog plaats op de donderdag en vrijdag.

Stuur je motivatiebrief en cv naar:

C.M. Meijer

info@kinderdagverblijfbrabant.nl

Buitenschoolse opvang bij Eindhoven;